Προφίλ2019-03-26T11:49:48+00:00

Χρήστος Λέφας

Ειδικός ορθοδοντικός DDC – MSC

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Icon

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο Χρήστος Ν. Λέφας είναι ο μόνος ορθοδοντικός στο Αγρίνιο και ο δεύτερος στην Ελλάδα που έχει στην κατοχή του το παγκόσμιο φήμης Μεταπτυχιακό Γλωσσικής Αόρατης Ορθοδοντικής του Πανεπιστήμιου στο Παρίσι 5 , το μοναδικό μεταπτυχιακό τέτοιου είδους στην Ευρώπη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ DDC - MCS
Για όλες της πληροφορίες ή επείγοντα παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2641020906 ή 6945461061.

Από το 2005

Το Ιατρείο ιδρύθηκε το 2005 και στα χρόνια της λειτουργίας του έχει καταφέρει να θεραπεύσει πολύπλοκα ορθοδοντικά προβλήματα με την χρήση των πιο σύγχρονων και πρωτοποριακών θεραπειών. Για το σκοπό αυτό παρακολουθούμε διαρκώς της συνεχείς εξελίξεις της Ορθοδοντικής και εφαρμόζουμε τις πιο δυναμικές θεραπείες, όπως είναι η εφαρμογή των πολλά υποσχόμενων μεθόδων της γλωσσικής ορθοδοντικής και αόρατων ναρθηκών.

  • Προληπτική Ορθοδοντική
  • Ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων

  • Γλωσσική (Αόρατη) Ορθοδοντική

  • Invisalign

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι ειδικοί ορθοδοντικοί

Οι ειδικοί ορθοδοντικοί  είναι οδοντίατροι που έχουν εμβαθύνει τις γνώσεις τους στην ορθοδοντική με ακόμη τέσσερα χρόνια σπουδών και έχοντας αποκτήσει μετά από Εθνικό Διαγωνισμό τίτλο Ιατρικής ειδικότητας ορθοδοντικής  από το Υπουργείο Υγείας.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί οδοντίατροι  στον χώρο που ξεγελάνε τους ασθενείς ότι είναι ορθοδοντικοί, έχοντας κάνει κάποια σεμινάρια μόνο, χωρίς να περάσουν από την πολύχρονη και απαιτητική δοκιμασία που χρειάζεται για να γίνεις Ειδικός Ορθοδοντικός.    Ο υποψήφιος ασθενής πρέπει να είναι προσεκτικός και να συμβουλεύεται τους οικείους Οδοντιατρικούς Συλλόγους του Νομού όπου διαμένει για να σιγουρευτεί ότι ο ορθοδοντικός που θέλει να πάει είναι σίγουρα Ορθοδοντικός.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Icon

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μαρτυρίες Πελατών του Ορθοδοντικού Ιατρείου Χρήστου Λέφα στο Αγρίνιο.

Η εμπειρία μου με τον Χρήστο ήταν καταπληκτική, πήρε καιρό αλλά άξιζε 100%.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χαμογελάω με άνεση και αυτοπεποίθηση, κάτι που νόμιζα δεν θα κάνω ποτέ.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΒΡΑΜΠΟΥ

Η διαδικασία ήταν πιο εύκολη απ ότι φανταζόμουν, στην αρχή φοβόμουν αλλά τώρα λέω «δεν είναι τίποτα»!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Κλείστε ραντεβού

Ελάτε να σας δούμε από κοντά για να διερευνήσουμε το πρόβλημα σας και να βρούμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας σας.