Αρχική2019-03-03T18:10:38+00:00

Χρήστος Λέφας DDS-Mcs

Ελπίζουμε η ιστοσελίδα μας να καλύψει τις βασικές σας ερωτήσεις και να σας δώσει τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αντιπροσωπευτικών θεραπευμένων περιστατικών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ)

Δευ. – Παρ. 10:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00
Σάββατο Κλειστά
Τετάρτη απόγευμα Κλειστά

 26410 20906

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας.

Η Ορθοδοντική είναι ο συνδυασμός της επιστήμης με την τέχνη που αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο μας.

Εκτός από το να κάνεις τα δόντια ίσια, επιφέρει την καλή υγεία των δοντιών και γνάθων, την σωστή θέση των δοντιών, και την καλή σχέση των δύο γνάθων. Τα παιδιά, οι έφηβοι, και οι ενήλικες μπορούν να επωφεληθούν από ένα ισορροπημένο και αισθητικό χαμόγελο που προσδιορίζει την αισθητική και αρμονία του προσώπου.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

H Ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής, η οποία ασχολείται με τη διευθέτηση των δοντιών στα οδοντικά τόξα και την καθοδήγηση των γνάθων σε αρμονικές θέσεις μεταξύ τους.

Icon

ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Με συνεχή ενημέρωση και εξειδίκευση στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ο Ιατρός Χρήστος Λέφας σας προτείνει μια εξειδικευμένη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σας προτείνει αόρατους μηχανισμούς για να βελτιώσει το χαμόγελο σας με πλήρη εχεμύθεια (εξωτερικά αισθητικά σιδεράκια, γλωσσικά αόρατα εσωτερικά σιδεράκια, διαφανείς νάρθηκες Invisalign όπου ο Ιατρός έχει πολύ μεγάλη εξειδίκευση από Γαλλία & Ελβετία).

Icon

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Wave

Τα σιδεράκια και άλλες ορθοδοντικές θεραπείες απευθύνονται και σε παιδιά και σε ενήλικες. Πολλοί ενήλικες απολαμβάνουν ήδη, ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο χάρη στην Ορθοδοντική! Στις περισσότερες περιπτώσεις η ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων δεν γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Wave

Η γλωσσική ορθοδοντική είναι μια προτεινόμενη και ενδεδειγμένη επιλογή για πολλούς ενήλικες και εφήβους που χρήζουν ορθοδοντικής θεραπείας, προάγοντας τον συνδυασμό μιας εξαιρετικής αισθητικής κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

INVISALIGN

Wave

Όταν πρωτοπορήσαμε με τους πρώτους διάφανους νάρθηκες στον κόσμο, δεν αλλάξαμε απλώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ισιώνουν τα δόντια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κλείστε ραντεβού

Ελάτε να σας δούμε από κοντά για να διερευνήσουμε το πρόβλημα σας και να βρούμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας σας.