Ορθοδοντική Παιδιών & Ενηλίκων

Ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσετε όμορφο και ελκυστικό χαμόγελο

Ορθοδοντική Παιδιών & Ενηλίκων2019-03-03T18:08:40+00:00

Project Description

H Γλωσσική ορθοδοντική απευθύνεται σε κάθε ασθενή ενήλικα η έφηβο.

Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, μην αφήνετε άλλο τα ορθοδοντικά προβλήματα να επεκτείνονται και να σας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις.
Ο ορθοδοντικός σας, θα σας βοηθήσει και θα σας προτείνει την πιο ενδεδειγμένη λύση, μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές, που μπορεί να είναι είτε κλασικού τύπου, είτε σύγχρονου, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι προτάσεις στον τομέα αυτόν ξεκινούν από την εφαρμογή των κλασσικών μηχανισμών, κινητών (μασελάκια, λειτουργικά μηχανήματα), ακινήτων (ορθοδοντικά σιδεράκια μεταλλικά-κεραμικά), την τοποθέτηση γλωσσικών αγκυλίων (γλωσσική ορθοδοντική ενηλίκων) και ναρθήκων μετακίνησης δοντιών τύπου Invisalign.

Το σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο ορθοδοντικό κέντρο μας, σας εξασφαλίζει ότι το κάθε στοματικό σας πρόβλημά, θα βρει μόνιμη λύση.
Ο ορθοδοντικός σας είναι έτοιμος να λύσει κάθε απορία σας, να διώξει οποιαδήποτε ανησυχία σας και φυσικά να σας παρέχει πληροφόρηση σχετικά με την σωστή πρόληψη και προστασία των δοντιών σας.

  ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο Κλειστά
Τετάρτη απόγευμα Κλειστά

  2641020906

  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κλείστε ραντεβού

Ελάτε να σας δούμε από κοντά για να διερευνήσουμε το πρόβλημα σας και να βρούμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας σας.